Έκπληκτοι με την απόφαση της Movistar Yamaha να μην δώσει την έγκριση για συμμετοχή του Jorge Lorenzo, στις ιδιωτικές δοκιμές της ιταλικής ομάδας στην πίστα της Jerez, είναι οι άνθρωποι της Ducati.

Ο Ισπανός αναβάτης θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν με τη Ducati και η ομάδα έκλεισε την Jerez το διήμερο 23-24 Νοεμβρίου, προκειμένου ο Lorenzo να γνωρίσει τη νέα του μοτοσικλέτα. Δεν είχαν υπολογίσει όμως τους Ιάπωνες, οι οποίοι έδωσαν αρνητική απάντηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Lorenzo με τη Yamaha λήγει τυπικά στις 31 Δεκεμβρίου 2016. Έτσι, τα πρώτα τεστ του Ισπανού θα γίνουν στη Βαλένθια, τον Ιανουάριο του 2017. Ο διευθυντής της Ducati, Davide Tardozzi, ήταν φανερά ενοχλημένος με την απόφαση των «μπλε». «Κάναμε ότι είναι δυνατό για να βρούμε τη λύση, αλλά ήταν σαν να χτυπούσαμε σε τοίχο. Εμάς ούτε που μας πέρασε από το μυαλό να μην αφήσουμε τον Iannone να κάνει δοκιμές με τη Suzuki».

Αξίζει να σημειώσουμε πως, στις αντίστοιχες ιδιωτικές δοκιμές της Yamaha στην πίστα της Sepang (23-24 Νοεμβρίου), ο Maverick Vinales θα λάβει κανονικά μέρος, καθώς η Suzuki του έδωσε την άδεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης