To Grand Prix του Τέξας (20-22 Απριλίου) αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στους Valentino Rossi και Marc Marquez, των οποίων η κόντρα έχει ξεφύγει από τα στενά όρια της πίστας, έπειτα από αυτό που συνέβη στην Αργεντινή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία και οι διοργανωτές του αγώνα στο Austin, αποφάσισαν οι δύο αναβάτες να μην παρευρεθούν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου των οδηγών, αλλά να μιλήσουν ξεχωριστά στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο πρόεδρος της FIM, Vito Ippolito, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να εξομαλυνθεί η κατάσταση και προσπαθεί να μην έχουν καν οπτική επαφή μεταξύ τους. Παράλληλα, τους προειδοποίησε να ηρεμήσουν και να μην ρίχνουν άλλο λάδι στη φωτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έγινε. Δεν μπορεί ο Marc να λέει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο, ούτε ο Valentino να γράφει τέτοια πράγματα στα social media, ενώ γνωρίζει ότι τον παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Δεν υπάρχει λόγος να προκαλούν ένταση στον κόσμο. Πρέπει να σταματήσουν τώρα», είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Θυμίζουμε πως, ο Rossi ανήρτησε μία φωτογραφία σε λογαριασμό του στα social media, γράφοντας «ένας δύσκολος αγώνας που καταστράφηκε από έναν επικίνδυνο οδηγό».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης