Αγώνα δρόμου για να προλάβει τους τρεις τελευταίους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, σε Motegi, Phillip Island και Sepang, κάνει ο Valentino Rossi.

Ο Ιταλός σούπερ σταρ υποβάλλεται καθημερινά σε πολύωρες θεραπείες, προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη Yamaha του. Στο πρόσφατο GP του Misano, η ιαπωνική ομάδα αποφάσισε να αγωνιστεί μόνο με τον Maverick Vinales.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον επόμενο αγώνα, στο Aragon, θα δώσει την ευκαιρία σε έναν νέο αναβάτη να αποδείξει τι αξίζει. Η Movistar Yamaha ήταν υποχρεωμένη από τους κανονισμούς να δηλώσει τον αντικαταστάτη του Rossi. Έτσι, επέλεξε τον Michael Van der Mark, ο οποίος συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbikes (SBK).

Ο 24χρονος Ολλανδός, θα ανέβει για πρώτη φορά στη σέλα μοτοσικλέτας κατηγορίας MotoGP. Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος και ανυπομονεί να συμμετάσχει στην κορυφαία διοργάνωση των δύο τροχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι φανταστικό. Θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα είναι πάνω σε μια μοτοσικλέτα όπως η ΥΖR-M1. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, αφού δεν θα έχω κάνει κανένα τεστ πριν τις επίσημες δοκιμές, αλλά ευχαριστώ τη Yamaha για την ευκαιρία που μου δίνει», ήταν ορισμένα από τα λόγια του Van der Mark.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης