Έξαλλος με τους δημοσιογράφους ο Crutchlow

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Απριλίου 2018, 17:38
Έξαλλος με τους δημοσιογράφους ο Crutchlow

Σε έναν τρελό αγώνα με ατυχήματα, επαφές, ιδιαίτερες εκκινήσεις και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις από τους αγωνοδίκες, ο Cal Crutchlow ήταν αυτός που πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού.

Βέβαια, ελάχιστοι έδωσαν σημασία στους αναβάτες που ανέβηκαν στο podium των νικητών. Όλοι ασχολούνται ακόμη και τώρα με την επαφή Marquez – Rossi, την συμπεριφορά του πρώτου και την ποινή που θα του επιβληθεί για όσα έκανε στο GP της Αργεντινής.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, η αίθουσα ήταν μισογεμάτη. Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι έτρεχαν στα paddock για να καταγράψουν τις αντιδράσεις των αρνητικών πρωταγωνιστών. Ο Crutchlow, εμφανώς οργισμένος, έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού και ζήτησε από τους απόντες να μην πατήσουν ξανά το πόδι τους σε δικές του συνεντεύξεις τύπου.

«Που βρίσκονται όλοι; Που είναι οι δημοσιογράφοι; Κυνηγούν το πρωτοσέλιδο ενώ στην πρώτη σελίδα είμαστε εμείς, αυτοί που ανέβηκαν στο βάθρο. Η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη. Δεν δείχνουν κανέναν σεβασμό σε όσους αγωνίστηκαν. Αυτοί που λείπουν, να μην κάνουν τον κόπο να έρθουν ξανά σε συνεντεύξεις τύπου που είμαι εγώ», τόνισε ο Βρετανός αναβάτης.  

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Απριλίου 2018, 17:38