Την παραδειγματική τιμωρία του Andrea Iannone από την αρμόδια επιτροπή του MotoGP ζητά ο Jorge Lorenzo, ισχυριζόμενος πως ο Ιταλός κάνει συνέχεια το ίδιο λάθος και πρέπει να συνετιστεί με κάθε τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αναβάτης της Ducati θα εκκινήσει από την τελευταία θέση του grid στο επόμενο Grand Prix, στο Assen της Ολλανδίας, μετά την ποινή που δέχθηκε για την ενέργεια του στη Βαρκελώνη, όταν χτύπησε από πίσω και παρέσυρε τον Jorge Lorenzo. Ο Ισπανός ωστόσο, θεωρεί πως αυτό δεν είναι αρκετό, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση προς τον συναθλητή του και τους αγωνοδίκες.

«Πρέπει να τονίσω πως τίποτα δεν έχει τόση σημασία μετά από αυτό που συνέβη με τον Salom. Ωστόσο, είναι απίστευτο το γεγονός ότι ο Iannone υποπέπτει για δεύτερη φορά στο ίδιο λάθος και δεν ζητάει συγνώμη. Πάντα υπάρχει κάποιος που δεν συνειδητοποιεί τι κάνει και οι ενέργειες του είναι επικίνδυνες για τους υπόλοιπους. Η επιτροπή πρέπει να τον τιμωρήσει σκληρά όπως έγινε με εμένα το 2005. Αλλιώς δεν πρόκειται να βάλει μυαλό. Το να εκκινήσει από την τελευταία θέση δεν είναι αρκετό, καθώς σε λίγους γύρους θα έχει φτάσει τους πρώτους», δήλωσε ο Lorenzo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης