Άσχημα τα μαντάτα για τον Hayden

Άσχημα τα μαντάτα για τον Hayden

Δυστυχώς, η κατάσταση του Nicky Hayden δεν εξελίσσεται καθόλου καλά, καθώς, όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί, φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και συνεχίζει να βρίσκεται σε κώμα.

Μέσω του ιατρικού ανακοινωθέντος, οι θεράποντες γιατροί του νοσοκομείου «Bufalini» της Τσεζένα χαρακτήρισαν την κατάσταση της υγείας του εξαιρετικά κρίσιμη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί να γίνει καμία πρόγνωση. Επίσης, έγινε γνωστό ότι δεν επιχειρήθηκε επέμβαση στο κεφάλι για να εκτονωθεί η εγκεφαλική πίεση -όπως στην περίπτωση του Schumacher-, αφού ο οργανισμός του ήταν πολύ αδύναμος.

«Η κλινική κατάσταση του Nicky Hayden παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη. Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας, υπέστη σοβαρούς πολλαπλούς τραυματισμούς που επέφεραν σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Η πρόγνωση παραμένει άγνωστη» αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, έπειτα από το ατύχημα που είχε σε δρόμο του Ρίμινι, όταν ένα αυτοκίνητο τον παρέσυρε την ώρα που έκανε ποδήλατο. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017, 10:23