Η εικόνα του να αποχωρεί με το κεφάλι κατεβασμένο και να μην μπορεί να πιστέψει πως η Yamaha YZR-M1 τον πρόδωσε μέσα στο «σπίτι» του και μπροστά στους χιλιάδες πιστούς fan, ήταν ενδεικτική της ψυχολογικής του κατάστασης στο Mugello.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Valentino Rossi εκκινούσε από την πρώτη θέση και φάνταζε ως ένα από τα φαβορί για τη νίκη στο GP της Ιταλίας. Ωστόσο, στον ένατο γύρο είδε να βγαίνουν καπνοί από τον κινητήρα της μοτοσικλέτας, εγκαταλείποντας άδοξα τον αγώνα. Η εξέλιξη αυτή τον απογοήτευσε, καθώς από τη μία στεναχώρησε τους οπαδούς και από την άλλη έδωσε την ευκαιρία στους Lorenzo και Marquez να πάρουν σημαντικό προβάδισμα στη μάχη για τη διεκδίκηση του τίτλου. 

«Πραγματικά είναι κρίμα. Ένιωθα δυνατός, είχα καλή αίσθηση και ρυθμό. Θα μπορούσα να παλέψω για τη νίκη, αλλά η μοτοσικλέτα εμφάνισε πρόβλημα και μάλιστα στο Mugello, μπροστά στο κοινό μου. Το χειρότερο είναι ότι δεν πήρα βαθμούς και αυτό μου κοστίζει πάρα πολύ. Οι Lorenzo και Marquez έκαναν το 1-2 και αυτό δυσκολεύει τα πράγματα για μένα. Το μόνο καλό ήταν ότι έδειξα ανταγωνιστικός όλο το τριήμερο. Περιμένω τον επόμενο αγώνα στη Βαρκελώνη. Μου αρέσει να τρέχω εκεί, είναι από τις αγαπημένες μου πίστες και ελπίζω να έχουμε καλό υλικό», τόνισε ο VR46.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης