Λίγα 24ωρα απομένουν για την διεξαγωγή του 6ου PICK Πάτρας (27-28 Σεπτεμβρίου), ενός αγώνα καρτ διαφορετικός από αυτούς που έχουμε συνηθίσει με πολύ θέαμα και εκδηλώσεις που γίνεται σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελική συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου έγινε γνωστό ότι στον διήμερο αγώνα θα συμμετάσχουν 70 συνολικά αθλητές. Ο αριθμός αυτός αποτελεί και ρεκόρ για την διοργάνωση ενώ σύμφωνα με τους υπολογισμούς αναμένεται να παρακολουθήσουν τον αγώνα πάνω από 40.000 θεατές. Στη διάρκεια του διημέρου τα καρτ αποκτούν το αποκλειστικό δικαίωμα της κυκλοφορίας στους δρόμους γύρω από την πλατεία Γεωργίου και σε μερικές από τις κύριες οδούς του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, οι οποίες μετατρέπονται σε πίστα αγώνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Χαρακτηριστική εικόνα από την σημερινή συνέντευξη Τύπου…

Ζωντανή κάλυψη
Τον αγώνα θα μεταδώσει ζωντανά η NOVA κάτι που επιβεβαίωσε και η Διευθύντρια Προγράμματος, Αγάπη Κεφαλογιάννη: «Θα είμαστε εκεί για να κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας και να υποστηρίξουμε ποιοτικά και δημοσιογραφικά άρτια αυτή τη διοργάνωση που δίνει χρώμα, ελπίδα και όνειρο σε μικρούς και μεγάλους». Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αυτοκινήτου Δημήτρης Μιχελακάκης εστίασε στην ασφάλεια και στα μέτρα που έχουν ληφθεί. Με τη σειρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και διευθυντής μάρκετιγκ της χορηγού εταιρείας Λουξ, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, είπε μεταξύ άλλων «αισίως φθάσαμε στον 6ο χρόνο της διοργάνωσης με πολύ κόπο, αλλά και μεθοδικότητα. Καταφέραμε να στηρίξουμε αυτό το εγχείρημα, βελτιώνοντας κάθε χρόνο τα αδύναμα σημεία της διοργάνωσης, η οποία πλέον έχει ισχυρές βάσεις, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φορείς, γιατί όλοι συνέβαλαν με τον τρόπο τους ώστε να καθιερωθεί το 6ο PICK – ΛΟΥΞ COLA». Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ανέφερε: «Πρόκειται για μία διοργάνωση που ξεκίνησε από λίγους, αλλά αγκαλιάστηκε από πολλούς και πλέον έχει γίνει θεσμός. Είναι μια γιορτή που βγάζει νέους, παιδιά και μεγαλύτερους στους δρόμους της Πάτρας για να παρακολουθήσουν τους αγώνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: 6ο PICK Πάτρας: Όλα έτοιμα για το μεγάλο… πάρτι

 


Από δεξιά: Βασίλης Σαρημπαλίδης (Επικεφαλής ενότητας αυτοκινήτου zougla.gr), Βασίλης Παναγόπουλος (διευθυντής λιανικής εμπορίας), Πλάτωνας Μαρλαφέκας (πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και διευθυντής μάρκετιγκ της εταιρείας Λουξ) και Δημήτρης Μπαλής (Δημοσιογράφος)


Κορυφαία γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορεί να χαρακτηριστεί το PICK Πάτρας…


Το πάνελ με τους ομιλητές (από αριστερά): Πλάτωνας Μαρλαφέκας (πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και διευθυντής μάρκετιγκ της εταιρείας Λουξ), Αγάπη Κεφαλογιάννη (Διευθύντρια Προγράμματος NOVA), Δημήτρης Μιχελακάκης (πρόεδρος ΟΜΑΕ) και Γεωργία Παπαγεωργίου (εκπρόσωπος Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών)…

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης