Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

O φετινός τελικός του Rotax Max Challenge Grand Final 2019 θα γίνει φέτος στις 19-26 Οκτωβρίου στην πίστα του Sarno στην Νάπολη. Σε αυτόν θα συμμετάσχουν αρκετοί Έλληνες που θα δώσουν βροντερό παρών στη γειτονική χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα οι νικητές και φιναλίστ στις κατηγορίες του Rotax Max Challenge Ηellas 2019 θα εκπροσωπήσουν για 20η φορά την Ελλάδα στον συγκεκριμένο Παγκόσμιο τελικό-”Ολυμπιάδα”. Όλοι θα έχουν στις αποσκευές τους την γαλανόλευκη, τρέφοντας πάντα την ελπίδα της μεγάλης διάκρισης και την ώρα που θα την ”ξεδιπλώσουν”!

Εικόνα από αντίστοιχο παγκόσμιο τελικό Rotax

Η ελληνική αποστολή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Θάνο Ζάχο της ομάδας Praga Zahos Karting, τον βενιαμίν του φετινού θεσμού Rotax Max Challenge Hellas 2019 που θα εκπροσωπήσει τα Ελληνικά χρώματα στην κατηγορία Μicro ΜΑΧ. Θα είναι η πρώτη διεθνής συμμετοχή του οδηγού.

Τον ”πολυπρωταθλητή” τα τελευταία χρόνια στις κατηγορίες mini, Γιώργο Καφαντάρη στην δεύτερη σπουδαία του διεθνή συμμετοχή που θα δοκιμαστεί στην κατηγορία Μini Max και τον ομόσταυλο του, στην Ray Motorsport, Γιώργο Καλιφατίδη στην κατηγορία Junior Max.

Οι οδηγοί που θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα...

O Ανδρέας Δεβετζόγλου της Galaxy Motorsport θα αγωνιστεί στην Senior Max και θα προσπαθήσει για το καλύτερο! Στην ”διτάχυτη” DD2 Max, o Χρήστος Οικονόμου και ο Άκης Βασιλέρης και οι δύο της Prt Motorsport θα ”παίξουν” με στόχο την διάκριση όπως και οι ”μεγάλοι” της ίδιας κατηγορίας Δημήτρης Ζερβός (Kartworks Racing Team) και Μανώλης Τζαμαριαδάκης στην DD2 Master Max.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης