Η εκτός λογικής κίνηση του Daniil Kvyat στον πρώτο γύρο του Grand Prix της Ρωσίας δεν προκάλεσε μόνο την «έκρηξη» του Vettel και της Ferrari, αλλά και των στελεχών της δικής του ομάδας, καθώς κατέστρεψε κάθε πλάνο και στρατηγική. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull Racing, Christian Horner, εξέφρασε ανοικτά τη δυσαρέσκειά του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντας πως αποκλειστικός υπεύθυνος για τη διπλή επαφή και το ατύχημα ήταν ο οδηγός του. Την ίδια άποψη έχει και ο Helmut Marko, κάνοντας λόγο για μια ημέρα καταστροφής για την αυστριακή ομάδα.

Όπως ανέφερε ο αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull, μέσα στην εβδομάδα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του στην πίστα του Sochi. «Δεν μιλήσαμε ακόμα μαζί του. Έπρεπε να περάσουν λίγες μέρες για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Φυσικά και θα δώσει εξηγήσεις. Δεν πρέπει να επαναληφθεί κάτι παρόμοιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, ο Niki Lauda της Mercedes AMG Petronas μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα για τον νεαρό Ρώσο και τα συνεχή ατυχήματα που προκαλεί, με θύμα πάντα τον Vettel. «Δεν γίνεται να τρακάρει συνεχώς λόγω της ανοησίας του. Η συμπεριφορά του είναι εκνευριστική και ηλίθια. Χτυπά στα καλά καθούμενα τον Sebastian. Εγώ θα τον είχα σκοτώσει».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

      

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης