Η νίκη της Ferrari στο Grand Prix της Μαλαισίας και η απόλυτη κυριαρχία του Sebastian Vettel στην πίστα της Sepang, προκάλεσε ευφορία σε όλους τους tifosi και τα μέλη της ιταλικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Scuderia περίμενε 1 χρόνο, 10 μήνες και 17 ημέρες για να δει έναν οδηγό της να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στο Maranello, οι εργαζόμενοι περίμεναν καρτερικά αυτή την ημέρα και προχθές αποθέωσαν τον Vettel, ο οποίος θεωρείται ήδη ήρωας στην Ιταλία.

Ο Γερμανός, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Ferrari και συνάντησε όλα τα μέλη της εταιρείας, ευχαριστώντας τους στα ιταλικά. «Έχω κερδίσει πολλούς αγώνες στην καριέρα μου, όμως αυτή η νίκη ήταν κάτι ιδιαίτερο. Σαν ευχαριστώ για το καταπληκτικό μονοθέσιο. Μαζί θα ζήσουμε σπουδαίες στιγμές», ήταν τα λόγια του 27χρονου οδηγού, ο οποίος αποκάλυψε πως το μονοθέσιο το ονόμασε «Εύα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Maurizio Arrivabene, δήλωσε πως αυτή η νίκη ήταν μόνο η αρχή, αλλά ζήτησε να πέσουν οι τόνοι, υπογραμμίζοντας πως όλοι μέσα στην ομάδα πρέπει να συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά και με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης