Η κόντρα μεταξύ Lewis Hamilton και Nico Rosberg, έχει απασχολήσει αρκετά τα ανώτερα στελέχη της Mercedes AMG Petronas, με τον Toto Wolff να κάνει ότι μπορεί εδώ και δύο χρόνια ώστε να τους συνετίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα τέλη της περασμένης σεζόν, ο επικεφαλής ομάδας, βλέποντας πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, τους έθεσε προ των ευθυνών τους, ζητώντας να σταματήσουν την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά τους. Για να προλάβει τυχόν παρόμοια περιστατικά και φέτος, ο Wolff ανέφερε στην επίσημη σελίδα της F1 ότι οι δύο οδηγοί ξεκινούν από το μηδέν και δεν υπάρχει περίπτωση προνομιακής μεταχείρισης σε κανέναν.

Μάλιστα, ο Αυστριακός χαρακτήρισε τον Hamilton σαν ροκ σταρ, λόγω του lifestyle που ακολουθεί, τονίζοντας όμως ότι, δεν έχει καμία πρόθεση να επέμβει στην προσωπική του ζωή. « Οι οδηγοί της ομάδας μας είναι ίσοι. Ξεκινούν και οι δύο από το μηδέν και ο καλύτερος θα νικήσει. Κανείς δεν θα έχει ειδική μεταχείριση, ούτε ακόμα και αν είναι οδηγός – ροκ σταρ όπως ο Lewis. Και οι δύο έχουν καταλάβει πολύ καλά τι είναι καλύτερα για τον εαυτό τους και την ομάδα. Δεν με απασχολεί τι κάνει εκτός ομάδας, ούτε είναι δουλειά μου να αλλάξω την προσωπικότητά του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Toto Wolff.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης