Ανατροπή δεδομένων είχαμε στην υπόθεση μεταξύ Red Bull Racing και Daniel Ricciardo, καθώς ο Αυστραλός όχι μόνο δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του, αλλά ανακοίνωσε επίσημα ότι αποχωρεί από την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό από την RBR, ο 29χρονος οδηγός αρνήθηκε την πρόταση των ταύρων και στο τέλος της σεζόν θα φύγει. Σύμφωνα με τις φήμες, ο Ricciardo έχει δώσει τα χέρια με τη Renault και από το 2019 θα τρέχει για λογαριασμό της γαλλικής ομάδας.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Aston Martin Red Bull Racing, Christian Horner, δήλωσε ότι σέβεται την απόφαση του Αυστραλού και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του. «Η απόφαση του Daniel είναι σεβαστή. Θέλουμε όλοι να τον ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή του όλα αυτά τα χρόνια, τις νίκες και τα βάθρα που έχει επιτύχει μέχρι στιγμής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Ricciardo, ο Horner είπε: «Θα αξιολογήσουμε όλες τις επιλογές. Πρέπει να πάρουμε τη σωστή απόφαση για τον team-mate του Verstappen. Βέβαια, υπάρχουν ακόμη εννέα αγώνες φέτος και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης