Έφτασε η ώρα της Ferrari; Θα μπορέσουν, επιτέλους, οι Ιταλοί να ξορκίσουν τα φαντάσματα και να σπάσουν την κυριαρχία της Mercedes; O Vettel το πιστεύει, αλλά γνωρίζει πως τίποτα δεν είναι θα εύκολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί θεωρούν ότι το 2018 θα είναι η χρονιά της Ferrari. Το έτος που θα επιστρέψει στην κορυφή της Formula 1, κατακτώντας τον πολυπόθητο τίτλο. Ο Sebastien Vettel έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία, καθώς ξέρει πως τα πράγματα εφέτος θα είναι πιο δύσκολα από ποτέ και η πίεση αφόρητη.

Οι δικαιολογίες τελείωσαν για όλους μέσα στη Scuderia. Τόσο οι tifosi όσο και το μεγάλο αφεντικό, Sergio Marchionne, περιμένουν το πρωτάθλημα. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό που απομένει να κάνουμε είναι το τελευταίο βήμα. Όμως, αυτό είναι και το πιο δύσκολο. Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Πρέπει να φτιάξουμε ένα ισχυρότερο, ταχύτερο και αξιόπιστο μονοθέσιο. Να πολεμήσουμε για το πρωτάθλημα. Για να γίνει αυτό, όμως, χρειαζόμαστε ένα γρήγορο μονοθέσιο και να κάνουμε όλοι καλά τη δουλειά μας» τόνισε ο Γερμανός οδηγός.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης