Χωρίς να ψάχνει για δικαιολογίες, ο Sebastian Vettel δήλωσε ότι πήγε στη Scuderia Ferrari με στόχο να επαναφέρει την ιταλική ομάδα στους τίτλους. Δεν τα κατάφερε όμως και αυτό συνιστά αποτυχία.

Ο Γερμανός οδηγός και κάτοχος τεσσάρων παγκοσμίων πρωταθλημάτων στη Formula 1 παραδέχθηκε ότι φεύγει από τη Ferrari ως αποτυχημένος. Μιλώντας στο podcast «Beyond the Grid» στο πλαίσιο του Grand Prix στο Nurburgring, ο 33χρονος υποστήριξε ότι δεν εκπλήρωσε ούτε τους δικούς του στόχους, ούτε των tifosi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης δεν παρέλειψε να ρίξει τα «καρφιά του» για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της ομάδας, αν και, όπως είπε, τα λάθη είναι μόνο δικά του.

«Είχα θέσει έναν στόχο όταν ήρθα εδώ και δεν τον εκπλήρωσα. Προφανώς και απέτυχα. Συνέβησαν πολλά και ένα από τα λάθη μου είναι πως αναμείχθηκα σε εσωτερικές έριδες της ομάδας. Για την αποτυχία υπάρχουν πολλοί λόγοι, αλλά δεν ψάχνω δικαιολογίες, ούτε μετανιώνω» ανέφερε ο Vettel.

Όσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είπε: «Αυτό που με έπεισε ήταν το πλάνο του Lawrence Stroll. Θέλει να κάνει την Aston Martin πρωταγωνίστρια. Τα πράγματα εκεί θα είναι πολύ διαφορετικά από τη Ferrari. Όλα είναι καινούρια. Πρόκειται για ένα μεγάλο και συναρπαστικό ταξίδι για καθένα μέλος της ομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης