Η αγωνιστική συμπεριφορά του Daniil Kvyat στο Grand Prix της Ρωσίας, όπου χτύπησε δύο φορές από πίσω τον Vettel σε διάστημα λίγων μέτρων, καταστρέφοντας τον αγώνα του Γερμανού οδηγού της Ferrari, του Daniel Ricciardo και του ίδιου, απογοήτευσε τους πάντες στην αυστριακή ομάδα.

Η Red Bull Racing τιμώρησε παραδειγματικά τον 22χρονο Ρώσο οδηγό, αντικαθιστώντας τον με τον Max Verstappen στο επερχόμενο GP της Ισπανίας. Ουσιαστικά πρόκειται για υποβιβασμό του Kvyat, καθώς από τον επόμενο αγώνα θα τρέχει με την Toro Rosso. Την ίδια στιγμή προβιβάζεται στο cockpit της RB12 ο πολλά υποσχόμενος Ολλανδός οδηγός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 19χρονος Verstappen έχει εκπλήξει τους πάντες με την απόδοση και την ωριμότητά του, παρά το νεαρό της ηλικίας, αναγκάζοντας τον Cristian Horner να του δώσει την ευκαιρία που ήθελε.

«Ο Max έχει αποδείξει πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό ταλέντο. Η απόδοσή του με την Toro Rosso ήταν μέχρι τώρα εντυπωσιακή και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που θα του δώσουμε την ευκαιρία να οδηγήσει για τη Red Bull Racing. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τέσσερις πιλότους με πολυετή συμβόλαια, γεγονός που μας χαρίζει την ευελιξία να τους μετακινούμε μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Dany θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει την εξέλιξή του στην Toro Rosso, σε μια ομάδα που είναι γνώριμη σε εκείνον για να ανακτήσει τη φόρμα του και να αποδείξει τις ικανότητές του» δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull Racing.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης