Σκυμμένα κεφάλια, σκυθρωπά πρόσωπα και απέραντη θλίψη. Τίποτα στα paddock του Albert Park δεν θυμίζει γιορτή πριν από τον πρώτο αγώνα της σεζόν. Κανείς δεν έχει όρεξη για κουβέντες και όλοι είναι σοκαρισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο του αγωνιστικού διευθυντή Charlie Whiting.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βρετανός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στα μέλη της F1. Οδηγοί, μηχανικοί, επικεφαλής ομάδων, αγωνοδίκες, εκπρόσωποι της FIA και της Liberty Media. Άπαντες είχαν να πουν έναν καλό λόγο για αυτόν τον άνθρωπο.

Στη συνέντευξη Τύπου των οδηγών, Lewis Hamilton και Sebastian Vettel εμφανίστηκαν σοκαρισμένοι. Πριν από λίγες ώρες συζητούσαν μαζί του και περπατούσαν μαζί στην πίστα και τώρα δεν θα τον ξαναδούν ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γνώριζα τον Charlie από τότε που μπήκα στη F1, το 2007. Σοκαρίστηκα όταν άκουσα αυτά τα δυσάρεστα νέα σήμερα το πρωί. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένειά του. Ήταν μία σπουδαία φιγούρα, έκανε τόσα πολλά για το άθλημα και εμάς. Αναπαύσου εν ειρήνη» ήταν τα λόγια του Lewis Hamilton.

Από τη μεριά του, ο Sebastian Vettel είπε: «Είναι ένα σοκ για όλους μας. Χθες, μιλούσαμε, περπατούσαμε μαζί στην πίστα. Είναι δύσκολο να αντιληφθείς ότι κάποιος δεν θα είναι εδώ πλέον. Τον ήξερα πολλά χρόνια. Ήταν ο άνθρωπός μας. Η πόρτα του ήταν ανοικτή για όλους. Μπορούσες να συζητήσεις τα πάντα μαζί του. Ένας πολύ ωραίος τύπος, διαφορετικός από τους υπολοίπους. Η οικογένεια της F1 είναι λυπημένη».

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης