Τρέχουν και δεν φτάνουν στη Ferrari!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020, 16:16
Τρέχουν και δεν φτάνουν στη Ferrari!

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η δεύτερη θέση του Charles Leclerc στο εναρκτήριο Grand Prix της σεζόν ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως θαύμα σύμφωνα με την απόδοση του μονοθεσίου. Η SF1000 έχει πολλά προβλήματα και είναι αδύνατον για τους οδηγούς να μπορέσουν να φανούν ανταγωνιστικοί σε έναν «καθαρό» αγώνα.

Στη Scuderia αντιλήφθηκαν ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή όσον αφορά στην ταχύτητα και το στήσιμο του μονοθεσίου και αποφάσισαν να δράσουν άμεσα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, στον back to back αγώνα της Αυστρίας, θα ενσωματώσουν το πρώτο πακέτο αναβαθμίσεων.

Στόχος της ιταλικής ομάδας είναι να κλείσει το χάσμα με τις Mercedes και Red Bull και να δώσει την ευκαιρία στους Vettel και Leclerc να φανούν πιο ανταγωνιστικοί και όχι να παλεύουν για να βρεθούν στο Q3 των κατατακτήριων.

Βέβαια, όπως παραδέχθηκε ο αγωνιστικός διευθυντής, Mattia Binotto, οι φίλοι της Ferrari δεν πρέπει να περιμένουν πολλά, τουλάχιστον στο δεύτερο GP της σεζόν. Στον επόμενο αγώνα της Ουγγαρίας θα γίνει νέα αναβάθμιση και εκεί θα καταλάβουν οι μηχανικοί πού ακριβώς βρίσκεται η SF1000 σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Από την πλευρά του, ο CEO της εταιρείας, Louis Camilleri, δήλωσε ότι υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στον Binotto και την ομάδα του, ότι όλο το team είναι ενωμένο και δουλεύει σκληρά για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα.

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020, 16:16