Tων φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει η λαϊκή ρήση και ο επικεφαλής της Red Bull Racing φροντίζει από τώρα για το μέλλον της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Christian Horner επιθυμεί να διατηρήσει το οδηγικό δίδυμο για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμη, παρότι γνωρίζει ότι Mercedes και Ferrari θα προσπαθήσουν να τους δελεάσουν με κάθε τρόπο.

Οι Daniel Ricciardo και Max Verstappen είναι από τους πιο δυνατούς και γρήγορους οδηγούς του grid, παρουσιάζοντας αξιοσημείωτη απόδοση. Παράλληλα, διψούν και οι δύο για νίκες και στόχος τους είναι η κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Red Bull έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με τους μάνατζερ των δύο οδηγών για επέκταση των συμβολαίων, καθώς οι αντίπαλες ομάδες παραμονεύουν στη γωνία. Η περίπτωση του Ricciardo είναι πιο δύσκολη, καθώς το 2018 συμπληρώνει πέντε χρόνια στην RBR και μπορεί να πάει όπου επιθυμεί.

«Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να κρατήσουμε τους οδηγούς μας, τουλάχιστον μέχρι το 2020. Ελπίζουμε οι Daniel και Max να οδηγούν για πολλά χρόνια τα μονοθέσια μας. Βέβαια, ο Ricciardo θα πρέπει να αποφασίσει μόνος του τι θα κάνει, καθώς του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του», τόνισε ο Horner.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης