Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ένας από τους σπουδαιότερους οδηγούς στην ιστορία της Formula 1, ίσως, ο πιο αναγνωρίσιμος πιλότος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, βρίσκεται εκ νέου στο επίκεντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Netflix ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Schumacher» θα είναι διαθέσιμο προς προβολή από τις 15 Σεπτεμβρίου. Στο φιλμ παρουσιάζονται άγνωστες πτυχές της ζωής του Γερμανού οδηγού, ιστορίες της πολυδιάστατης προσωπικότητας του Michael Schumacher, αφηγήσεις και συνεντεύξεις από τους μεγάλους αντιπάλους στις πίστες, όπως οι Mika Hakkinen, Damon Hill και David Coulthard, δηλώσεις των Jean Todt και Luca di Montezemolo, καθώς του πρώην ισχυρού άνδρα της F1, Bernie Ecclestone.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, θα παρουσιαστούν εικόνες που δεν έχει δει κανείς μέχρι τώρα. Όλα αυτά με τη συναίνεση της γυναίκας του Corinna, η οποία και αποκάλυψε αρκετά πράγματα για τον άντρα της. Στο ντοκιμαντέρ μιλούν και τα παιδιά του, Mick και Gina, με την παραγωγό του φιλμ, Vanessa Noecker, να κάνει λόγο για μια τεράστια πρόκληση.

Το ερώτημα ωστόσο είναι ένα: Θα αποκαλυφθεί το οτιδήποτε για την κατάσταση της υγείας του Schumi; Η οικογένεια έχει δώσει τη συγκατάθεσή της ώστε να μάθουμε τι συμβαίνει με τον 52χρονο, ο οποίος από τις 29 Δεκεμβρίου του 2013, οπότε και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, παραμένει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι;

Η απάντηση στις 15η Σεπτεμβρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνέχισε να παλεύεις, Michael

Οι κορυφαίες στιγμές του Schumi

Τα ρεκόρ που έσπασαν το 2020 στη Formula 1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης