Είναι ένας από τους πιο πιστούς φίλους της Formula 1. Έχει χάσει την όρασή του από την ηλικία των 20 ετών, ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει από το να επισκέπτεται τα περισσότερα Grand Prix.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Charaf-Eddin Ait-Tales δεν είναι ένας απλός φαν της F1. Είναι ο super fan όπως χαρακτηρίζεται στα paddock. Τον γνωρίζουν οι οδηγοί, οι επικεφαλής των ομάδων και οι διοργανωτές. Μπορεί να του λείπει μία από τις σημαντικότερες αισθήσεις, αλλά όταν βρίσκεται στις πίστες, στα γκαράζ των ομάδων και στα box όλες οι υπόλοιπες διεγείρονται, ειδικά αυτή της ακοής. 

Στο πλαίσιο του πρόσφατου GP στην Ισπανία, οι διοργανωτές της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έκαναν ένα απίστευτο δώρο στον Charaf-Eddin Ait-Tales. Του έδωσαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να κάνει μία βόλτα με μονοθέσιο της F1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, δεν ήταν ακριβώς μονοθέσιο, αλλά διθέσιο που χρησιμοποιείται σε διάφορα event. Ο Charaf δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα μπει στο circuit με Formula 1. Του φόρεσαν τη φόρμα, το κράνος και τον έβαλαν στο cock-pit, με έναν επαγγελματία οδηγό να του μιλάει συνεχώς και να του εξηγεί κάθε κίνηση που κάνει.

Όταν επέστρεψε στα pits δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Έκλαιγε από χαρά και αγκάλιαζε τους μηχανικούς, ευχαριστώντας τους για το ανεπανάληπτο δώρο που του έκαναν.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης