Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

H McLaren είναι η ομάδα που άνοιξε τον χορό των παρουσιάσεων των φετινών μονοθεσίων της Formula 1. Τα αποκαλυπτήρια πραγματοποιήθηκαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της βρετανικής εταιρείας, στο Woking.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

Το μονοθέσιο του 2021 ονομάζεται MCL35M και τροφοδοτείται με κινητήρες της Mercedes-AMG F1. Σε σχέση με το περσινό έχει ελάχιστες διαφορές, λόγω των περιορισμών της ομοσπονδίας. Οι Daniel Ricciardo και Lando Norris θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν σήμερα κιόλας την MCL35M, στο πλαίσιο του διαφημιστικού shakedown στο circuit του Silverstone.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι ομάδες μπορούν φέτος να κάνουν τροποποιήσεις μόνο στο δάπεδο, στους διαχύτες, στους αεραγωγούς των πίσω φρένων και σε συγκεκριμένα αεροδυναμικά τμήματα, με το μπάτζετ να μην υπερβαίνει τα 145 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο οδηγοί της McLaren F1 ήταν αυτοί που έκλεψαν την παράσταση κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης, κάνοντας συνεχώς πλάκα ο ένας στον άλλο. Μάλιστα, αμέσως μετά το event, πήγαν σε στούντιο ηχογράφησης και έπαιξαν μουσική.

 

Οι Ricciardo και Norris ηχογραφούν τραγούδι για τη Formula 1

 

Πορτοκαλί και μπλε κυριαρχούν στο αμάξωμα της MCL35M.

Φέτος επιτρέπεται να γίνουν αλλαγές σε συγκεκριμένα τμήματα των μονοθεσίων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης