Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Έπειτα από 7 μήνες απραξίας, οι οδηγοί της Formula 1 λαμβάνουν και πάλι θέση στο grid. Το πρωτάθλημα του 2020 ξεκινά από την πίστα του Red Bull Ring με αρκετή καθυστέρηση λόγω της πανδημίας του Covid-19 και χωρίς θεατές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mercedes και Red Bull Racing δείχνουν να έχουν το προβάδισμα, με τους Lewis Hamilton και Max Verstappen να είναι τα φαβορί σύμφωνα με τους ειδικούς. Η Ferrari από την άλλη θα αγωνιστεί στους «back to back» αγώνες της Αυστρίας χωρίς αναβαθμίσεις στο μονοθέσιό της, γεγονός που προβληματίζει τους tifosi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης έδειξε ότι βρίσκεται πολύ πίσω από τους μεγάλους αντιπάλους της και όλοι περίμεναν ότι η SF1000 θα εμφανιστεί στο αυστριακό circuit με ένα καινούριο πακέτο. Αυτό όμως δεν θα συμβεί πριν το GP της Ουγγαρίας, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, Mattia Binotto.

Αύριο το απόγευμα θα πάρουμε μια γεύση από τις δυνατότητες κάθε ομάδας στις ελεύθερες δοκιμές. Το Σάββατο θα δείξουν την πραγματική δυναμική τους και την Κυριακή ελπίζουμε να απολαύσουμε μια μεγάλη μάχη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Παρασκευή 3 Ιουλίου
Ελεύθερες δοκιμές (FP1): 12:00-13:30 (ERT SPORTS HD – COSMOTE TV)
Ελεύθερες δοκιμές (FP2): 16:00-17:30 (ERT SPORTS HD – COSMOTE TV)

Σάββατο 4 Ιουλίου
Ελεύθερες δοκιμές (FP3): 13:00-14:00 (ERT SPORTS HD – COSMOTE TV)
Κατατακτήριες: 16:00-17:00 (ERT SPORTS HD – COSMOTE TV)

Κυριακή 5 Ιουλίου
Αγώνας: 16:10 (ERT SPORTS HD – COSMOTE TV)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης