Η Ferrari και ο Sebastian Vettel πραγματοποιούν μια εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής, με τους tifosi να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς βλέπουν επιτέλους, έναν οδηγό της ομάδας τους να διεκδικεί τον τίτλο. 

Το ίδιο ευτυχισμένος είναι και ο Sergio Marchionne. O ισχυρός άνδρας της Scuderia έχει κάθε λόγο να χαμογελά, ωστόσο, προς το τέλος της χρονιάς θα χρειαστεί να μπει σε διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του Γερμανού οδηγού. Το συμβόλαιο του Seb λήγει φέτος και ήδη έχουν ακουστεί φήμες περί επαφών με τη Mercedes AMG Petronas.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Marchionne προφανώς θεώρησε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ρίξει το μπαλάκι στην πλευρά του Vettel, ξεκαθαρίζοντας πως από τον ίδιο εξαρτάται αν θα μείνει στην ομάδα.

«Πέρυσι υπήρχε ένταση στην ομάδα, γιατί το μονοθέσιο δεν ήταν ανταγωνιστικό. Φέτος όμως του δώσαμε αυτό που ήθελε, οπότε η απόφαση είναι δική του. Εάν είναι χαρούμενος στο μονοθέσιο μας και του αρέσει, τότε μπορεί να κάτσει μαζί μας για όσο το επιθυμεί», δήλωσε ο επικεφαλής της Ferrari και του ομίλου FCA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης