Στο χθεσινό Grand Prix της Ισπανίας γίναμε μάρτυρες μιας απίστευτης σκηνής, με πρωταγωνιστή έναν μικρό θαυμαστή του Kimi Raikkonen.

Ο Φινλανδός οδηγός της Ferrari έμεινε εκτός αγώνα από τον πρώτο κιόλας γύρο, έπειτα από την επαφή που είχε με τους Valtteri Bottas και Max Verstappen. Χιλιάδες φαν του ανά τον κόσμο στενοχωρήθηκαν που είδαν τον «iceman» να εγκαταλείπει, όχι όμως τόσο όσο ο μικρός που βρισκόταν στην κεντρική εξέδρα του circuit με τους γονείς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κάμερα «έπιασε» τον πιτσιρικά να κλαίει γοερά στη θέα της κατεστραμμένης Ferrari του Kimi, προκαλώντας συγκίνηση σε όλους. Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας τον εντόπισαν άμεσα έπειτα από παράκληση του οδηγού τους και τον συνόδεψαν έως το γκαράζ για να συναντήσει τον ήρωά του.

Ο Raikkonen τον περίμενε στην αίθουσα υποδοχής, με τον σκηνοθέτη να έχει εστιάσει πάνω τους σε ζωντανή σύνδεση. Ο μικρός Τόμας ήταν τρισευτυχισμένος στο πλάι του Kimi, παίρνοντας ως δώρο διάφορα αναμνηστικά και πολλές φωτογραφίες. Μάλιστα, ο Φινλανδός «έσκασε» και ένα μικρό χαμόγελο, κάτι το οποίο βλέπουμε σπάνια να συμβαίνει.

Είδατε τι κάνει ένα παιδί! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης