Μέσα στις πίστες είναι ατρόμητος, παίρνει τις πιο ριψοκίνδυνες αποφάσεις και δεν διστάζει να επιχειρήσει την προσπέραση ακόμη και στην πιο δύσκολη στροφή. Αναμφισβήτητα ανήκει στους πιο ταλαντούχους οδηγούς, ωστόσο, ο δύσκολος χαρακτήρας και η αλαζονεία που επιδεικνύει εκτός των αγωνιστικών γραμμών, δεν βοηθούν ιδιαίτερα την εικόνα του. 

Ο Max Verstappen δεν δείχνει να φοβάται τίποτα και κανέναν. Το τελευταίο διάστημα όμως, κάτι τον έχει αγχώσει υπερβολικά. Είναι ο κορωνοϊός. Ο 22χρονος Ολλανδός τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να νοσήσει και έχει κλειστεί στο σπίτι του, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Kronen Zeitung», ο Helmut Marko.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν τον έχω ακούσει ποτέ τόσο αγχωμένο. Μίλησα στο τηλέφωνο μαζί του και φοβάται πολύ μήπως κολλήσει τον ιό. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω. Του είπα ότι ίσως είναι καλύτερα να νοσήσει, καθώς στην ηλικία του και με τέτοια φυσική κατάσταση δεν θα πάθει τίποτα. Μάλιστα θα αποκτήσει και αντισώματα που θα τον βοηθήσουν στα μελλοντικά ταξίδια για το πρωτάθλημα», ήταν ορισμένα από τα λόγια του ειδικού συμβούλου της Red Bull Racing. 

Η δήλωση του 76χρονου: «Καλύτερα να νοσήσει για να αποκτήσει αντισώματα» είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς, σύμφωνα με τους επιστήμονες ούτε οι νέοι και υγιείς μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς με τον ιό Covid-19. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης