Έπειτα από το 2015 και το Grand Prix της Σιγκαπούρης, η Ferrari ανέβηκε εκ νέου στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε αγώνα της Formula 1, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη.

Ο Sebastian Vettel έκανε εξαιρετικό αγώνα στο Albert Park της Μελβούρνης και επικράτησε των αντιπάλων του, με τους tifosi να «πετούν στα ουράνια», αφού βλέπουν την ομάδα τους να είναι πραγματικά ανταγωνιστική. Η εφετινή σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για τη Scuderia Ferrari, με τον Sergio Marchionne να δίνει συγχαρητήρια, ζητώντας παράλληλα συγκέντρωση και σκληρή δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καιρός ήταν! Χαίρομαι για την ομάδα και τους tifosi, που στάθηκαν στο πλάι της ομάδας όλη αυτήν την περίοδο. Περιμέναμε αυτήν τη νίκη περίπου ενάμιση χρόνο. Ήταν πολύ συγκινητικό να ακούει κάποιος ξανά τον ιταλικό εθνικό ύμνο στο βάθρο. O Sebastian έκανε σπουδαίο αγώνα και είμαι σίγουρος πως και ο Kimi θα μάχεται σύντομα δίπλα στον teammate του. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλη την ομάδα, τόσο στην πίστα όσο και πίσω στο Maranello.

»H ομαδική δουλειά είναι ο μοναδικός τρόπος να πετύχεις μεγάλους στόχους. Eίναι απαραίτητο να θυμόμαστε πως δεν φτάσαμε στον προορισμό, αλλά απλώς κάναμε το πρώτο βήμα σε έναν μακρύ δρόμο. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα» τόνισε στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ferrari.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης