Στα τέλη του έτους, λήγουν τα συμβόλαια των δύο οδηγών της Scuderia Ferrari, γεγονός που έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις στην Ιταλία και στον χώρο της F1 γενικότερα.

Τον περασμένο μήνα, το μεγάλο αφεντικό του ομίλου FCA και της Ferrari, Sergio Marchionne, δήλωσε ότι ο Sebastian Vettel μπορεί να παραμείνει στην ομάδα για όσο καιρό επιθυμεί, χωρίς όμως να διευκρινίσει αν έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τον μάνατζέρ του για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Αντίθετα, για τον Kimi Raikkonen, ούτε λόγος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα, ήρθε η ώρα του επικεφαλής της ομάδας, Maurizio Arrivabene να μιλήσει για τα συμβόλαια του οδηγικού διδύμου, θολώνοντας τα νερά. Ο αγωνιστικός διευθυντής, ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει μόνο το πρωτάθλημα και δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο.

«Για εμάς αυτή την περίοδο υπάρχει μόνο το πρωτάθλημα. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Είμαστε επικεντρωμένοι στη δουλειά μας και δεν μας απασχολούν τα συμβόλαια», τόνισε ο Arrivabene.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό σημαίνει ότι, μέχρι το GP της Monza (1-3 Σεπτεμβρίου), δεν πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα που «καίει» όλους τους tifosi. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα συμβεί με τις ανανεώσεις, αν και η παραμονή του Vettel συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Οι όποιες ανακοινώσεις, λογικά θα γίνουν στο Ιταλικό Grand Prix όπως συμβαίνει παραδοσιακά. Οπότε, υπομονή μέχρι τότε.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης