Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Σινγκαπούρη, κατά τη διάρκεια του Grand Prix της F1, με πρωταγωνιστή τον αγωνιστικό διευθυντή της Scuderia Ferrari, Maurizio Arrivabene.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 59χρονος Ιταλός είναι φανατικός καπνιστής και όποτε βρίσκει την ευκαιρία -την ώρα που είναι κλειστές οι κάμερες-, ανάβει το τσιγάρο του. Στο πρόσφατο GP, ο Arrivabene έκανε το λάθος να πετάξει τη γόπα του τσιγάρου του στο έδαφος, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να περάσει έξι ώρες στο αστυνομικό τμήμα. Για να αφεθεί ελεύθερος πλήρωσε πρόστιμο 1.000  δολαρίων Σινγκαπούρης.

Στη συγκεκριμένη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας, το κάπνισμα απαγορεύεται διά ροπάλου. Μάλιστα, αν κάποιος επιθυμεί να καπνίσει, πρέπει να το κάνει σε συγκεκριμένα σημεία του δρόμου, όπου υπάρχουν ειδικά stand για καπνιστές. Για κανέναν λόγο δεν πετάς τη γόπα στον δρόμο, καθώς στη Σινγκαπούρη τα πάντα ελέγχονται από κάμερες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Arrivabene έκανε το λάθος να πετάξει το τσιγαράκι του στη Marina Bay και το πλήρωσε πολύ ακριβά. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Σινγκαπούρη είναι από τις πιο καθαρές χώρες στον κόσμο. Τα μόνα σκουπίδια που συναντάς στους δρόμους είναι τα φύλλα των δέντρων. Εκτός από τα τσιγάρα, απαγορεύονται οι τσίχλες, ενώ ιδιαίτερα τσουχτερά είναι τα πρόστιμα για τη μεταφορά φαγητού και ποτού στα ΜΜΜ.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης