Την Κυριακή του Πάσχα θα πραγματοποιηθεί στην πίστα της Σαγκάης ο τρίτος αγώνας του εικονικού πρωταθλήματος της Formula 1, με τη συμμετοχή επαγγελματιών οδηγών, gamers, ακόμα και ποδοσφαιριστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Charles Leclerc (Ferrari), Alex Albon (Red Bull Racing), George Russell (Williams), Lando Norris (McLaren), Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo) και Nicholas Latifi (Williams) θα μονομαχήσουν εκ νέου μετά το Virtual GP της Μελβούρνης, με τον νεαρό Μονεγάσκο να αναζητά τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες συμμετοχές.

Θέση στο εικονικό grid της Κίνας θα πάρει όμως κι ένας σταρ του ποδοσφαίρου. Πρόκειται για τον Thibaut Courtois, τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βέλγος θα είναι team-mate του Albon στην ομάδα της Red Bull Racing.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την F1, τα υπόλοιπα ονόματα των συμμετεχόντων που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες θα προκαλέσουν έκπληξη.

Το Virtual Grand Prix της Κίνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της F1 στο YouTube και τη σελίδα της στο Facebook. Επίσης οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μπορούν να το παρακολουθήσουν live από την COSMOTE TV στις 8 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.

Θυμίζουμε ότι τα Virtual Grand Prix θα αντικαταστήσουν τους κανονικούς αγώνες έως την έναρξη του πρωταθλήματος και, όπως ξεκαθαρίζει η F1, πρόκειται για ένα εικονικό πρωτάθλημα ψυχαγωγίας.

Τα μονοθέσια έχουν ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις και διαμορφώνονται με τέτοιον τρόπο ώστε να ενθαρρύνουν τους ανταγωνιστικούς και διασκεδαστικούς αγώνες. Αυτό περιλαμβάνει την ισότιμη απόδοση κάθε μονοθεσίου με σταθερές ρυθμίσεις, περιορισμούς στις ζημιές λόγω επαφών και καλύτερο έλεγχο της πρόσφυσης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης