Μπορεί ο Lewis Hamilton να πετούσε από χαρά έπειτα από τη νίκη του στο Grand Prix του Austin στο Τέξας και την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, ο team-mate του όμως, ήταν έξαλλος μαζί του.

Ο Nico Rosberg, στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε εμφανώς εξοργισμένος, πως ο Hamilton τον χτύπησε επίτηδες στην στροφή μετά την εκκίνηση, ώστε να τον βγάλει εκτός πίστας και να πάρει το προβάδισμα. Ο Γερμανός είχε απόλυτο δίκιο, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Paddy Lowe και τον επικεφαλής, Toto Wolff, να παραδέχονται ότι ο Lewis ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και να χαρακτηρίζουν ηθικό νικητή τον Nico.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Mercedes AMG Petronas, επικρατεί και πάλι αναβρασμός παρά την κατάκτηση του τίτλου, με τον Wolff να είναι υποχρεωμένος να λάβει μέτρα, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο Rosberg δεν θέλει να βλέπει στα μάτια του τον Hamilton και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τη σκηνή που έπιασε η κάμερα πριν την απονομή.

Οι δυο τους βρίσκονται στην αίθουσα αναμονής, χωρίς καν να κοιτάει ο ένας τον άλλον. Ο Rosberg είναι βυθισμένος στις σκέψεις του, όταν ο Hamilton παίρνει το καπελάκι της Pirelli με το Νο2 και του το πετάει. O Γερμανός θεωρώντας πιθανότατα ότι τον προσέβαλε, το αρπάζει και το πετάει πάλι πίσω, με τον Βρετανό να στέκεται απαθής. 


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης