Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το θερμόμετρο στην περιοχή της Μόντενα δεν ξεπερνούσε τους 2 βαθμούς Κελσίου σήμερα το πρωί. Ωστόσο, ο ήλιος έλαμπε πάνω από το Μαρανέλο, δημιουργώντας μια γλυκιά προσμονή στον Carlos Sainz jr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οδήγησε για πρώτη φορά το κόκκινο μονοθέσιοΟ Ισπανός οδηγός είχε την πρώτη του επαφή με το μονοθέσιο της Scuderia Ferrari στο ιδιόκτητο circuit του Fiorano. Ενθουσιασμένος, σαν να οδηγούσε για πρώτη φορά Formula 1, έβαλε ανυπόμονα τη φόρμα, το κράνος και τα γάντια του, πήρε θέση στο cockpit και πραγματοποίησε τους πρώτους γύρους στην πίστα.

Το μονοθέσιο που χρησιμοποίησε η Ferrari ήταν η SF71H του 2018. Στόχος των μηχανικών της Ferrari, ήταν ο 26χρονος να πάρει μια γεύση από τους αυτοματισμούς της ομάδας και να αρχίσει σιγά σιγά να εγκλιματίζεται στα νέα δεδομένα και τις διαδικασίες.

Το βλέμμα του Carlos Sainz τα λέει όλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Sainz jr. προπονείται σκληρά ώστε να είναι έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν. Η πρόκληση γι΄αυτόν είναι πολύ μεγάλη και το γνωρίζει. Στη Ferrari η πίεση είναι τόσο έντονη που μόνο οι «σκληροί» οδηγοί, αυτοί που είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι ψυχικά και σωματικά μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Όπως στη McLaren, έτσι και στη Ferrari θα τρέχει με το Νο55

Εξηγεί στον αρχιμηχανικό του κάτι σχετικά με το στήσιμο του μονοθεσίου

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης