Έναν συναρπαστικό αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουμε την Κυριακή 15 Απριλίου στο Shanghai International Circuit, αν λάβουμε υπ’ όψιν τους χρόνους στις δύο πρώτες περιόδους ελεύθερων δοκιμών και ειδικά στο FP2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Lewis Hamilton μπήκε αποφασισμένος στην πίστα, κάνοντας τον ταχύτερο γύρο και στις δύο περιόδους της Παρασκευής, ωστόσο o Kimi Raikkonen δεν τον αφήνει να πάρει ανάσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο FP2 η διαφορά μεταξύ τους ήταν μόλις 0,007΄΄, με τις Mercedes και Ferrari να κινούνται στον ίδιο ρυθμό.

Μάλιστα, τον πρώτο Hamilton με τον τέταρτο Vettel τους χώριζαν 0,108΄΄. Όσον αφορά στους υπόλοιπους οδηγούς, ο Verstappen ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να πέσει κάτω από το 1:34. Renault και Haas δείχνουν και σε αυτό το Grand Prix πολύ ανταγωνιστικές, με τη McLaren να δυσκολεύεται να μπει στη δεκάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιες σταγόνες βροχής προκάλεσαν αρκετά προβλήματα, με τους πιλότους να φεύγουν συνεχώς εκτός πίστας, χωρίς ευτυχώς να «τραυματίσουν» τα μονοθέσιά τους.

Θυμίζουμε ότι η τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών (FP3) θα πραγματοποιηθεί αύριο τα ξημερώματα στις 06.00 και οι κατατακτήριες στις 09.00 ώρα Ελλάδας.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης