Στο χθεσινό Grand Prix της Μαλαισίας συνέβη ένα παράξενο ατύχημα μεταξύ του Sebastian Vettel και του Lance Stroll, όταν ο πρώτος επιχείρησε να προσπεράσει, αφού είχε ολοκληρωθεί ο αγώνας!
Η καρό σημαία είχε πέσει και ο Vettel όδευε προς τα pits με τους υπόλοιπους οδηγούς. Σε μία στροφή πήγε να περάσει τον νεαρό Καναδό, αλλά αυτός δεν τον είδε και έπεσε πάνω του. Το αριστερό πίσω τμήμα της Ferrari καταστράφηκε και ο Γερμανός υποχρεώθηκε να ακινητοποιήσει το μονοθέσιο στη μέση της πίστας.
Εκείνη τη στιγμή περνούσε ο Pascal Wehrlein της Sauber, ο οποίος σταμάτησε και περίμενε να πάρει τον Seb για να τον μεταφέρει στα pits. Ο τελευταίος έβγαλε το τιμόνι της SF70H, το πέταξε στο cockpit του συναδέλφου, ανέβηκε στο πλάι και έφυγε, συνοδεία του αυτοκινήτου ασφαλείας.
Στη Ferrari επικρατούσε αναβρασμός, καθώς εκτός όλων όσα συνέβησαν με τα power units κατά τη διάρκεια του διημέρου, πρέπει τώρα να δουν αν επηρεάστηκε το κιβώτιο ταχυτήτων στο μονοθέσιο του Vettel. Αν χρειαστεί αντικατάσταση για το GP της Ιαπωνίας, ο Γερμανός οδηγός θα λάβει ποινή πέντε θέσεων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης