Διπλωμάτης ή ρεαλιστής; Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 δήλωσε πως για πρώτη φορά έπειτα από τρία χρόνια η Mercedes δεν είναι το φαβορί.

Σύμφωνα με τον Lewis Hamilton, η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο εφέτος είναι η Scuderia Ferrari. Η SF70H δείχνει πολύ δυνατή και γρήγορη, κάτι το οποίο έχει εντυπωσιάσει τους πάντες. Vettel και Raikkonen γράφουν εξαιρετικούς χρόνους στις δοκιμές εξέλιξης, κάνοντας συνεχώς πολλούς γύρους, γεγονός που αποδεικνύει ότι το ιταλικό μονοθέσιο εκτός από ταχύτατο είναι και αξιόπιστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είμαστε εμείς το φαβορί αλλά η Ferrari. Έχουν κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά και δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια από πάνω τους. Βλέποντας τους χρόνους, φαίνεται ότι είναι ταχύτερη από όλους, με εμάς και τη Red Bull να ακολουθούν. Θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες και κυρίως στον πρώτο αγώνα στην Αυστραλία τι συμβαίνει. Είναι βέβαιο ότι στο εναρκτήριο GP θα υπάρξει μεγάλος συναγωνισμός. Ελπίζω να δούμε ψηλά και τη Williams. Αυτό θα ήταν εκπληκτικό» τόνισε ο Βρετανός οδηγός της Mercedes AMG Petronas.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης