Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η περσινή σεζόν ήταν από τις χειρότερες στην ιστορία της Scuderia Ferrari στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα αποτελέσματα απογοητευτικά και η κριτική πολύ έντονη. Κανείς, ούτε οι αντίπαλοι, δεν θέλουν να βλέπουν αυτή την ομάδα να παλεύει για μια θέση στη δεκάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μονοθέσιο ονομάζεται SF21.Στο πρόσφατο event που πραγματοποιήθηκε στο Maranello, η Ferrari δεν αποκάλυψε το μονοθέσιο με το οποίο θα συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα της Formula1 – αυτό θα συμβεί στις 10 Μαρτίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι δύο οδηγοί (Charles Leclerc και Carlos Sainz), καθώς και ο επικεφαλής Mattia Binotto.

Ο ισχυρός άνδρας μίλησε για πολλά, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το νέο μονοθέσιο. Όπως είπε, σύμφωνα με τις προσομοιώσεις, η SF21 είναι αρκετά πιο γρήγορη, κυρίως στις ευθείες. Οι αναβαθμίσεις που έγιναν σε κινητήρα, πίσω τμήμα και αεροδυναμική δείχνουν ότι έφεραν αποτέλεσμα.

Βέβαια, όπως υποστήριξε ο Binotto, δεν ξέρουν τι έχουν κάνει οι ανταγωνιστές, οπότε δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με άλλα μονοθέσια. Όλα θα φανούν στις δοκιμές του Μπαχρέιν -ξεκινούν στις 12 Μαρτίου-, αλλά στο στρατόπεδο των Ιταλών επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος ο ισχυρός άνδρας της Scuderia παραδέχθηκε ότι το μεγαλύτερο βάρος φέτος θα δοθεί στην εξέλιξη του μονοθεσίου του 2022, όπου και θα υπάρξουν πολύ μεγάλες αλλαγές. Η Ferrari στοχεύει στην επόμενη μέρα και δεν το κρύβει.

 

Παρουσιάστηκε η νέα ομάδα της Ferrari

Νέες αλλαγές στη Scuderia Ferrari

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης