Ο ισχυρός άνδρας του ομίλου FCA και της Ferrari, παραδέχθηκε στο πλαίσιο του Grand Prix της Monza, πως η ομάδα του έχει αποτύχει σε όλα τη φετινή σεζόν και στόχος πλέον είναι η εξέλιξη του μονοθέσιου για το 2017.

Για ακόμα μια χρονιά τα κόκκινα μονοθέσια έδειξαν ανήμπορα να ανταγωνιστούν τα ασημί βέλη της Mercedes, με τον Sergio Marchionne να δηλώνει ανοικτά πως όλα έχουν τελειώσει για φέτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αποτύχαμε στην εξέλιξη του μονοθεσίου. Το γνωρίζουμε όλοι αυτό. Η χρονιά για εμάς έχει τελειώσει. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά πλέον επικεντρωνόμαστε στη μάχη για το 2017. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στην ικανότητα αυτών των ανθρώπων. Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση την επόμενη χρόνια», δήλωσε το μεγάλο αφεντικό της Ferrari.

Παράλληλα, Scuderia ανακοίνωσε περαιτέρω αλλαγές στο team μετά την αποχώρηση του τεχνικού διευθυντή σασί, James Allison. Τη θέση αναλαμβάνει ο Mattia Binotto, με τους Enrico Cardile και David Sanchez να πηγαίνουν στο τμήμα αεροδυναμικής. Διαφορετικά καθήκοντα θα έχει ο Dirk de Beer, με τον επικεφαλής Maurizio Arrivabene να ακολουθεί νέα φιλοσοφία, δίνοντας βαρύτητα στη συλλογική δουλειά και όχι στα πρόσωπα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης