Στο χθεσινό Grand Prix του Μεξικού, ο Lewis Hamilton κατέκτησε και μαθηματικά τον παγκόσμιο τίτλο, με τον Sebastian Vettel να τον συγχαίρει τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, ο Γερμανός οδηγός της Ferrari πήγε δίπλα με το μονοθέσιο του όταν πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού και τον χειροκρότησε. Στη συνέχεια και αφού είχαν βγει από το cockpit, έδωσαν τα χέρια και αγκαλιάστηκαν, σε μία επίδειξη του fair play.

Λίγο αργότερα, ο Seb παραδέχθηκε ότι ο μεγάλος του αντίπαλος μέσα στις πίστες ήταν καλύτερος καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν και άξιζε το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι δύσκολο να περνάς τη γραμμή του τερματισμού και να συνειδητοποιείς ότι έχεις χάσει. Δεν έχει σημασία τι συνέβη σήμερα. Ο Lewis είναι πρωταθλητής και το αξίζει. Ήταν καλύτερος συνολικά και έκαναν καλύτερη ομαδική δουλειά. Είναι η χρονιά του, η μέρα του», είπε αρχικά ο Vettel.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή νιώθουμε απογοήτευση, αλλά πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον καλύτερο. Η επόμενη σεζόν θα είναι μία διαφορετική ιστορία. Όλοι θα ξεκινήσουμε από την αρχή».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης