Στον κυριακάτικο αγώνα στην πίστα του Portimao στην Πορτογαλία, ο Lewis Hamilton έγραψε ιστορία. Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes σημείωσε την 92η νίκη του στη Formula 1, ξεπερνώντας τον σπουδαίο Michael Schumacher.

Μία ημέρα πριν και συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου μετά τις κατατακτήριες, ο Max Verstappen, κάνοντας μια ακόμα επίδειξη αμετροέπειας, ζήτησε από τον παγκόσμιο πρωταθλητή να αλλάξουν μονοθέσια και δώσουν έναν «one on one» αγώνα, κεκλεισμένων των θυρών, για να διαπιστώσει ο μεγάλος και τρανός αυτός Ολλανδός οδηγός αν υπάρχει διαφορά στους χρόνους των κατατακτήριων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προφανώς, ο «θρυλικός» Max Verstappen πιστεύει ότι το μονοθέσιο κάνει όλη τη διαφορά και ότι ο ίδιος είναι ισάξιος οδηγός του ανθρώπου που έχει κατακτήσει έξι παγκόσμιους τίτλους και έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Ο Lewis φυσικά ούτε καν ασχολήθηκε μαζί του, σε αντίθεση με τη Mercedes, η οποία του απάντησε κατάλληλα μέσω των social media, ενημερώνοντάς τον ότι αν θέλει να κάνει κάποιο test με την W11 δεν έχει παρά να τους καλέσει ιδιωτικά στο τηλέφωνο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης