Ο μικρός Schumacher οδηγεί για πρώτη φορά τη Ferrari

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Απριλίου 2019, 12:01
Ο μικρός Schumacher οδηγεί για πρώτη φορά τη Ferrari

Μία μεγάλη μέρα ξημέρωσε για τον Mick Schumacher, γιο του θρυλικού οδηγού της Formula 1. O μικρός Schumi οδήγησε για πρώτη φορά το μονοθέσιο της Ferrari στην πίστα του Sakhir, με την επίσημη ιστοσελίδα της F1 να κάνει λόγο για μία σπουδαία στιγμή.

Ο Mick είναι μέλος της ακαδημίας νέων οδηγών της Scuderia. Έτσι, συμμετέχει στο πρόγραμμα ανάπτυξης που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Μπαχρέιν, οδηγώντας τη SF90, το μονοθέσιο με το οποίο αγωνίζονται στο εφετινό πρωτάθλημα οι Vettel και Leclerc.

Σήμερα 2 Απριλίου, θα κάνει αρκετούς γύρους στο circuit, με τους μηχανικούς της ομάδας να καταγράφουν τα δεδομένα. Αύριο, θα καθίσει στο cockpit της Alfa Romeo.

Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι όλοι οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι και τα μέλη των υπολοίπων ομάδων βρίσκονταν έξω και δίπλα από το γκαράζ της Ferrari, περιμένοντας τον νεαρό να βγει με τη SF90.

Δίπλα του, σαν φύλακας άγγελος στέκεται η Sabine Kehm, πρώην μάνατζερ του πατέρα του και εκπρόσωπος της οικογένειας Schumacher. Αυτή τον συμβουλεύει και τον καθοδηγεί σε ό,τι αφορά στα media.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Απριλίου 2019, 12:09