Στο Albert Park της Μελβούρνης θα πραγματοποιηθεί σήμερα ο δεύτερος αγώνας του εικονικού πρωταθλήματος της Formula 1, με τη συμμετοχή οδηγών, gamers και διασημοτήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Virtual Grand Prix της Αυστραλίας συμμετέχουν αρκετοί πιλότοι της F1, όπως οι Charles Leclerc (Ferrari), Alex Albon (Red Bull Racing), George Russell (Williams), Lando Norris (McLaren), Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo) και Nicholas Latifi (Williams). Επίσης, μέρος λαμβάνει και ο πρώην πρωταθλητής Jenson Button.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί στο κανάλι της F1 στο YouTube και στη σελίδα της στο Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα Virtual Grand Prix θα αντικαταστήσουν τους κανονικούς αγώνες έως την έναρξη του πρωταθλήματος και, όπως ξεκαθαρίζει η F1, πρόκειται για ένα εικονικό πρωτάθλημα ψυχαγωγίας.

Τα μονοθέσια έχουν ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις και διαμορφώνονται με τέτοιον τρόπο ώστε να ενθαρρύνουν τους ανταγωνιστικούς και διασκεδαστικούς αγώνες. Αυτό περιλαμβάνει την ισότιμη απόδοση κάθε μονοθεσίου με σταθερές ρυθμίσεις, περιορισμούς στις ζημιές λόγω επαφών και καλύτερο έλεγχο της πρόσφυσης.

Οι συμμετέχοντες τρέχουν από το σπίτι, μέσω των κονσόλων που διαθέτουν. Θυμίζουμε ότι, νικητής στο πρώτο εικονικό GP του Μπαχρέιν αναδείχθηκε ο gamer Guanyu Zhou με Renault.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης