Με τον Lewis Hamilton να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές και τους Max Verstappen και Sebastien Vettel να τον ακολουθούν, ξεκίνησε το Grand Prix της Ουγγαρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στο Hungaroring ήταν άστατος και οι ψιχάλες της βροχής δυσκόλεψαν το έργο των περισσότερων οδηγών. O Βρετανός δεν έδειξε να ενοχλείται καθόλου όμως, κάνοντας τους περισσότερους γύρους (41) και σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:17.233. Πίσω του, με διαφορά 0.165΄΄ ήταν ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull, ενώ ο Vettel έκανε τον τρίτο ταχύτερο γύρο, μόλις 0.001 πιο αργός από τον Verstappen.

Η Ferrari του Γερμανού έδειξε εκπληκτικά γρήγορη στα πρώτα κομμάτια της πίστας, αλλά έχανε πολύ χρόνο στον τελευταίο και πιο τεχνικό τομέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Leclerc δεν κατάφερε να βρει ποτέ ρυθμό και περιορίστηκε στην έκτη θέση, πίσω από τους Gasly και Magnussen, ενώ ο Bottas αντιμετώπισε προβλήματα με το μονοθέσιο του και οι μηχανικοί κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να προλάβουν να το έχουν έτοιμο στο FP2.

Θυμίζουμε πως, οι κατατακτήριες θα πραγματοποιηθούν αύριο στις 16:00 ώρα Ελλάδας και ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 16:10.   

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης