Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η απόφαση ελήφθη. Η Mercedes F1 επέλεξε τον Βρετανό οδηγό της Williams για αντικαταστάτη του Lewis Hamilton στο επερχόμενο Grand Prix του Sakhir.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο George Russell θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να οδηγήσει το κορυφαίο μονοθέσιο του grid αυτό το τριήμερο στο Μπαχρέιν και να αποδείξει πόσο ικανός οδηγός είναι. Ο Hamilton δεν μπορεί να αγωνιστεί, καθώς βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και παραμένει σε καραντίνα.

Η γερμανική ομάδα ζήτησε από τη Williams να της δώσει τον Russel για το συγκεκριμένο GP, κάτι το οποίο έγινε δεκτό. Εδώ αξίζει να τονίσουμε ότι ο 22χρονος μπορεί να τρέχει με την ιστορική βρετανική ομάδα αλλά ανήκει στο team της Mercedes.

Τη θέση του στη Williams θα πάρει ο ο Jack Aitken, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην πίστα του Sakhir για το πρωτάθλημα της Formula2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι φυσικό, ο νεαρός έχει ενθουσιαστεί με το γεγονός ότι θα οδηγήσει την W11, ευχαριστώντας θερμά τις δύο ομάδες για την ευκαιρία που του δίνουν.

«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Williams που επέτρεψε να συμβεί αυτό κι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη Mercedes για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Το βλέπω ως μια ευκαιρία να γίνω καλύτερος, να συνεργαστώ με τους κορυφαίους και να βελτιωθώ. Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Lewis, αλλά θα δώσω τα πάντα. Του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση» ήταν τα λόγια του Russel.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης