Μετά την McLaren-Honda, ήρθε η σειρά του πρωταγωνιστή των τελευταίων ημερών, Fernando Alonso να διαψεύσει το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Pais», για μεγάλο κενό στη μνήμη του, έπειτα από το ατύχημα στις δοκιμές της Βαρκελώνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός οδηγός, με ανάρτησή του στο twitter, ζήτησε από τους φίλους του να λάβουν μέρος στο παιχνίδι φαντασίας «whereDidYouWakeUpToday», σχολιάζοντας με το δικό του τρόπο τα σενάρια περί αμνησίας.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως ξεκίνησε να γυμνάζεται εντατικά και πάλι, προκειμένου να είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, για το Grand Prix της Μαλαισίας, στις 29 Μαρτίου, όπου και θα κάνει το ντεμπούτο του με την McLaren-Honda.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Alonso δεν θα λάβει μέρος στο κυριακάτικο GP της Αυστραλίας, καθώς οι γιατροί θεώρησαν πως υπάρχει κίνδυνος υποτροπής σε περίπτωση ατυχήματος. Μάλιστα, δεν ταξίδεψε καν στην Μελβούρνη, ακολουθώντας τις συμβουλές των γιατρών.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αυτή την περίοδο, απαγορεύεται να κάνει ποδήλατο στο δρόμο ή να λάβει μέρος σε οποιοδήποτε άθλημα έχει σωματική επαφή. Του επιτρέπεται το ποδήλατο στο γυμναστήριο, το τρέξιμο, το κολύμπι και να κάνει ασκήσεις για τα αντανακλαστικά.

Φυσικά, δεν γίνεται λόγος για χρήση του προσομοιωτή της ομάδας. Για να επιστρέψει στις πίστες, θα υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων και τεστ από τα αρμόδια μέλη της FIA, που αφορούν τον εγκέφαλο (μυαλό και μνήμη) και τα αντανακλαστικά.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης