Οι εμφανίσεις της Ferrari τη φετινή σεζόν είναι τραγικές. Η ιταλική ομάδα είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών, με τους δύο οδηγούς να αγκομαχούν για να μπουν στη δεκάδα σε κάθε αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, στο πρόσφατο Grand Prix της Monza, δεν κατάφερε να τερματίσει κανείς από τους δύο, λόγω των προβλημάτων αξιοπιστίας και συμπεριφοράς του μονοθεσίου. Η SF100 του Vettel εμφάνισε σοβαρό θέμα στα φρένα, αναγκάζοντας τον Γερμανό να φύγει ευθεία στο chicane προκειμένου να προστατευτεί τόσο ο ίδιος όσο και οι συναθλητές του, ενώ ο Leclerc είχε μια πολύ άσχημη έξοδο εξαιτίας του κακού στησίματος του μονοθεσίου.

Μετά το τέλος του GP ο Sebastian Vettel είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Αρχικά, ο 33χρονος ανέφερε ότι τα πράγματα γίνονται ολοένα και χειρότερα σε κάθε αγώνα. «Πλέον είναι εκνευριστικό. Δεν ξέρεις τι άλλο θα συμβεί. Λες δεν μπορεί να γίνει τίποτα χειρότερο και τελικά όλα γίνονται. Ευτυχώς στον προσομοιωτή το μονοθέσιο αντέχει» απάντησε αφοπλιστικά ο Seb.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, σχολίασε εμφανώς πικραμένος: «Δεν μπορείς να το απολαύσεις. Πρέπει όμως να συνεχίσω έστω κι έτσι. Θα ολοκληρώσω την αποστολή μου, παρ΄ ότι δεν μου είναι καθόλου εύκολο. Από τον επόμενο χρόνο το θέμα δεν θα είναι δικό μου».

Θυμίζουμε ότι ο Vettel θα αποχωρήσει από τη Ferrari στο τέλος της χρονιάς και τη θέση του θα πάρει ο Carlos Sainz.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης