Όταν έσβησαν τα κόκκινα φώτα στη γραμμή εκκίνησης ήταν πίσω από τον Max Verstappen. Στην πρώτη στροφή όμως πέρασε πρώτος και διατήρησε τη θέση του μέχρι το τέλος, σημειώνοντας μια μεγάλη νίκη στο Grand Prix της Monza.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Daniel Ricciardo με τη McLaren και δικαίως το πανηγύρισε τόσο έντονα. Έξαλλοι ήταν οι πανηγυρισμοί και στο γκαράζ της βρετανικής ομάδας, καθώς έπειτα από 11 χρόνια πέτυχαν το 1-2 σε GP, με τον Lando Norris να είναι δεύτερος. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Valtteri Bottas, σε μια από τις πιο μεστές εμφανίσεις του με τη Mercedes.

O Φινλανδός πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και από τελευταίος κατάφερε να περάσει τέταρτος τη γραμμή του τερματισμού. Ανέβηκε όμως τρίτος, καθώς ο Sergio Perez έλαβε ποινή 5 δευτερολέπτων για παράνομο προσπέρασμα και έπεσε πέμπτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τους μονομάχους του τίτλου, Max Verstappen και Lewis Hamilton, τράκαραν μεταξύ τους στο μέσο περίπου του αγώνα. Η πρόσκρουση ήταν τρομακτική, με το μονοθέσιο του Ολλανδού να περνά πάνω από το κεφάλι του Βρετανού.

Αμφότεροι εγκατέλειψαν και θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε τις δηλώσεις τους, αλλά και τι θα αποφασίσουν οι αγωνοδίκες.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Charles Leclerc, με τον team-mate του Carlos Sainz να είναι έκτος. Τη βαθμολογούμενη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Lance Stroll, Fernando Alonso, George Russel και Esteban Ocon.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τράκαραν μεταξύ τους οι Hamilton και Verstappen

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης