Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Valtteri Bottas από τη Mercedes στο τέλος της χρονιάς, οι πρωταθλητές της Formula 1 επιβεβαίωσαν πως ο George Russell θα τρέχει με το δεύτερο μονοθέσιο της ομάδας από το 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 23χρονος Βρετανός έπεισε τον Toto Wolff και τους ανθρώπους της Mercedes με τις εκπληκτικές εμφανίσεις του και δικαίως παίρνει θέση δίπλα στον Lewis Hamilton. Το συμβόλαιο είναι πολυετές, αλλά δεν αναφέρονται πουθενά η ακριβής χρονική διάρκεια και τα χρήματα που θα λάβει ο νεαρός.

Ο Russel έκανε λόγο για μια σπουδαία στιγμή, για μια τεράστια ευκαιρία στην καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα όμως. Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα στη Mercedes αλλά και λυπημένος που πρέπει να αποχαιρετήσω σε λίγο καιρό τους φίλους και συνεργάτες μου στη Williams.

»Είναι μια τεράστια ευκαιρία και πρέπει να την αρπάξω και με τα δύο χέρια. Δεν έχω αυταπάτες ως προς το μέγεθος της πρόκλησης. Έχω να μάθω πολλά και γρήγορα. Θα αγωνίζομαι δίπλα σε έναν από τους κορυφαίους οδηγούς της F1, τον Lewis. Αυτός ο άνθρωπος έχει εξελιχθεί σε πρότυπο για μένα και μόνο να μου δώσει πράγματα μπορεί.

»Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να κερδίσει pole, αγώνες και πρωταθλήματα. Πρέπει να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι Wolff και το διοικητικό συμβούλιο της Mercedes» δήλωσε μεταξύ άλλων ο George Russel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπέγραψε στην Alfa Romeo ο Valtteri Bottas

Μεγάλος νικητής ο Verstappen στο GP Ολλανδίας

Μια συγγνώμη ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης