Ο σύνδεσμος οδηγών της Formula 1 (Grand Prix Drivers Association) διεξήγαγε εκλογές πριν λίγες μέρες, με τον Romain Grosjean να αναλαμβάνει τον ρόλο του διευθυντή.

Ο Jenson Button αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του και έτσι τα μέλη του GPDA, επέλεξαν τον Γάλλο οδηγό της Haas ως αντικαταστάτη. Πρόεδρος του συνδέσμου παραμένει ο Alexander Wurz, με τον Sebastian Vettel να διατηρεί και αυτός θέση διευθυντή.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το καταστατικό του συνδέσμου, στα κορυφαία κλιμάκια υπάρχουν τρία πρόσωπα. Στόχος τους είναι να εκπροσωπούν τους οδηγούς στις συνεδριάσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIA) και να παρέχουν βοήθεια και συμβουλές για την εξέλιξη του σπορ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Grosjean, ευχαρίστησε τους συναθλητές του για την τιμή που του έκαναν. «Είμαι περήφανος που εκλέχθηκα από τους συναδέλφους μου έως διευθυντής της GPDA. Εμείς οι οδηγοί είμαστε ενωμένοι και θέλουμε το καλύτερο για το σπορ, παρότι δεν έχουμε πάντα την ίδια γνώμη. Είναι καθήκον μας να συνεργαζόμαστε μεταξύ μας και να υποστηρίζουμε τη διοίκηση του σπορ για την εξέλιξή του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης