Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Αφού ηρέμησε, είδε ξανά και ξανά το βίντεο, μίλησε με την ομάδα και προφανώς με τον Toto Wolff, τον ισχυρό άνδρα της Mercedes-AMG F1, o George Russel, ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Valtteri Bottas για όσα του καταλόγισε στο Grand Prix της Emilia Romagna.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός οδηγός της Williams, ο οποίος ανήκει στην ακαδημία των πρωταθλητών της Formula 1, ήταν έξαλλος με τον Φινλανδό, θεωρώντας ότι αυτός έφταιγε για το τρομακτικό ατύχημα στον 32ο γύρο του αγώνα.

Αφού τον κατηγόρησε για τη σύγκρουση, είπε ότι δεν σέβεται τους κανόνες, του ζήτησε τον λόγο και του έριξε ορισμένα… γαλλικά, ήρθε η ώρα της δημόσιας συγγνώμης.

Ο Russel ανέλαβε την ευθύνη για την επαφή των μονοθεσίων και απολογήθηκε, κυρίως, για όσα ξεστόμισε αμέσως μετά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ημέρα αυτή δεν ήταν από τις πιο περήφανες της ζωής μου. Είχα την ευκαιρία να πάρω κάποιους βαθμούς, οι οποίοι έχουν τόση σημασία για εμάς και πήρα κάποιο ρίσκο. Δεν απέδωσε όμως και πρέπει να αναλάβω την ευθύνη.

»Αφού είδα τι συνέβη, κατάλαβα πως έπρεπε να είχα διαχειριστεί καλύτερα την όλη κατάσταση. Με συνεπήραν τα έντονα συναισθήματα πάνω στην ένταση της στιγμής. Ζητώ συγγνώμη από τον Valtteri, την ομάδα μου και σε όποιον ένιωσε απογοητευμένος από τις πράξεις μου.

»Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Πήρα ορισμένα σκληρά μαθήματα το περασμένο Σαββατοκύριακο, όμως θα βγω κερδισμένος μέσα από όλο αυτό, θα γίνω καλύτερος άνθρωπος και οδηγός.

»Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα, τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά. Θα με βοηθήσουν πραγματικά να εξελιχθώ» έγραψε στα social media o Russel.

Φανταστείτε τι θα του είπε από κοντά ο Wolff.

Θυμίζουμε ότι ο Wolff μετά το ατύχημα και τις δηλώσεις των δύο οδηγών, είχε πει χαριτολογώντας ότι ο George δίνει εξετάσεις στη Williams και αν περάσει τα τεστ θα οδηγήσει το μονοθέσιο της Mercedes, ειδάλλως θα πάει στο Renault Clio Cup. Όπως φαίνεται όμως οδεύει προς το δεύτερο.

Αυτή η δήλωση είναι βέβαιο πως ταρακούνησε τον 23χρονο Βρετανό.

 

Δείτε τo τρομερό ατύχημα στην πίστα της Imola

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης