Η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών ολοκληρώθηκε στο Yas Marin Circuit. Ο Max Verstappen με Red Bull Racing έκανε τον ταχύτερο χρόνο, με τον Valtteri Bottas να τον ακολουθεί με διαφορά μόλις 0.034 χλστ. του δευτερολέπτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, ο Ολλανδός οδηγός φορούσε τα μαλακά ελαστικά, ενώ ο Φιλανδός της Mercedes την πιο σκληρή γόμα. Οι δύο τους ήταν οι μοναδικοί που κινήθηκαν στο 1.37. Η διαφορά με τους υπόλοιπους ήταν πάνω από 1 δευτερόλεπτο. Τρίτος ήταν ο Esteban Ocon με Renault και τέταρτος ο Alex Albon της Red Bull.

Ο Lewis Hamilton προσπάθησε να βρει ρυθμό αλλά χωρίς αποτέλεσμα και έτσι περιορίστηκε στην πέμπτη θέση. Πίσω του βρέθηκαν οι δύο Racing Point, ενώ για τις δύο Ferrari πλέον δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Η Haas έδωσε την ευκαιρία στον Mick Schumacher να πάρει μια γεύση από μονοθέσιο της F1 σε πραγματικές συνθήκες, με τον μικρό Schumi να δυσκολεύεται αρκετά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δεύτερη περίοδος ξεκινά στις 15:00 ώρα Ελλάδας. Οι κατατακτήριες του Σαββάτου έχουν προγραμματιστεί για την ίδια ώρα, ενώ ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 15:10.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης